Програми за възпроизеждане на мултимедия.   

Направи ме своя начална страница. Добави ме към своите любими страници.


Начало
Магазини Сервизи Webmoney Обучение Контакти VIPПрограми за възпроизеждане на мултимедия:

WinAMP 5.09 - прекрасен представител на съвременните плейъри на медиа-контент, един от най-добрите продукти сред подобните програми за днес. Построен върху основата на "железобетонния" WinAMP 2, той осигурява традиционно качествено възпроизвеждане на медия-съдържанието. Разработчик на продукта е Nullsoft, Inc. под контрола на AOL. Значително е разширена поддръжката на разнообразни плъгини, включително и любимите на всички визуални модули. В комплекта сега влиза и плъгинът Milkdrop, добавена е поддръжка на форматите AAC (Advanced Audio Coding, алгоритъм за аудиокомпресия) и VP6 (видеокодек на компанията On2 Technologies) в NSV (NullSoft Video)-файловете или в потоковия медиа-контент. Значително е повишена производителността и надеждността на плейъра в сравнение с WinAMP 3. Реализирана е прекрасна система от цветови схеми, които дори при стандартна инсталация и стандартен скин значително променят външния вид на последния и изобщо, графичният интерфейс и външният вид на новия плейър са безапелационни. Да отбележим също така, че WinAMP 5 се разпространява в две версии - т.н. Lite-версия и Full-версия, които традиционно се различават една от друга по размер на дистрибутива и по функционалност. Какво е реализирано във Full-версията в сравнение с по-малко функционалната Lite-версия: поддръжка на скинове за WinAMP 3, възпроизвеждане на видео, както и нов библиотечен модул. Също така има възможност още повече да се расшири функционалността на WinAMP 5 Full, като се закупи Pro-версията на плейъра, която струва примерно $15. За тези скромни кинти, от Nullsoft обещават следните основни блага: възможност за пълноскоростен рип на музика, функция за кодиране на аудио във файлове с формат MP3 и AAC, както и запис на CD-дискове до 48х-скорост.

Внимание: дадените препратки са към официалните сайтове на производителите на съответния софтуер, като на повечето има възможност за Download(Trial).

links: 

Microsoft готви нов формат електронни документи

Учени предупреждават за хакерски бум

Свръхмодерна аудио система с "насочен звук"

Toshiba готви революционен 3D-дисплей

Notebook HERMES е новият лидер на БГ-пазара

Дебют на 64-разредните версии на Windows

OS Longhorn: нови мрежови възможности

CloneDVD 3.0 - извънземният DVD-софтуер

Panasonic пуска на пазара Blu-ray дискове

Сделката между IBM и Lenovo e завършена

Internet Explorer 7 - пресни новини

Netscape - пълен с опасни бъгове

Opera 8 чупи всички рекорди

Нов лидер на пазара на джобни компютри

Компютър, захранващ се по мрежов кабел

Персональные аттестаты Webmoney Transfer

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай в TOP abc-bg
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Елате в топ класацията на българските сайтове
Елате в топ БГ класацията

Изпратете безплатно SMS до България и чужбина оттук...                                 !                                 Курс на USD за деня: БНБ: 1.349 лева, Д&Е: 2 лева :-)                                 Design: Mad Butcher & Studio "IRIS"     ©Copyright 2005 "IntelSys"Ltd. All Rights Reserved.