Програми за Интернет-ровичкане.   

Направи ме своя начална страница. Добави ме към своите любими страници.


Начало
Магазини Сервизи Webmoney Обучение Контакти VIPПрограми за Интернет-ровичкане:

pera 8.00 - тази година браузърът Opera отчита пик на популярността сред интернет-потребителите. Само 2 седмици след излизането на осма версия са регистрирани 2 милиона даунлоада! Opera - това е мощен пакет от комуникационни програми, състоящ се от бърз браузър с многопрозоречен интерфейс, пощенска програма, news-клиент и програма за обмен на мигновени съобщения. Започвайки от 7 версия Opera поддържа запомняне и управление на пароли... бла, бла, бла... Сега да слезем за малко на земята. Вие сте уеб-девелопер и имате 1 вагон идеи как страницата Ви да изглежда възможно най-добре? Забравете! Явно девизът на разработчиците на Opera е бил: "красив браузър - грозен сайт!" Може би са Ви хрумвали идеите за транспарентни фреймове, или смяна на фона на Flash, или дори на клетка от таблица с "onmouseover"(както е в менюто на pcmaina.com) Е да ама не! Opera не поддържа такива екстри, и според верни и проверени слухове скоро не се очаква промяна. Така че - наслаждавайте се на стилния интерфейс на браузъра и забравете интернет-страниците, те са пълни с вируси!       ОЩЕ...


Програми за BitTorrent-мрежи:

BitComet 0.58 - прост и удобен за ползване BitTorrent-клиент, който не само работи по този протокол, но има и ред предимства: понятен интерфейс, възможност за едновременна работа с няколко даунлоада, избиране на частичен даунлоад, бързо възстановяване на прекъснати даунлоади, кеширане на данните върху диска, поддръжка на скоростни ограничения, Port Mapping, работа с прокси и т.н. Случвало ли Ви се е да не можете да дръпнете торент поради следната грешка: "ERROR: Got bad file info - path disallowed for security reasons"? С BitComet това е изключено. Изнервя ли ви ниският ви коефициент в торент-сървъра? Или напротив - ъплоад има, даунлоадът се губи(чести случаи при асиметрични линии). BitComet поддържа ограничение на трансфера и в двете посоки. Е, ако и това не е достатъчно, долу прилагаме пълен списък на BitTorrent-клиентите:

ABC 3.0 [ Yet Another BitTorrent Client ]
Azureus 2.3.0.1
BitBuddy 0.983
BitGetIt
BitSpirit 2.8.0.065
BitTornado 0.3.12
BitTorrent ++
BitTorrent Burst! 3.1.0
BitTorrent Experimental 3.2.1
Eetee
Effusion
eXeem 0.24
G3 Torrent 1.01
MarBitTorrent
MLdonkey
NovaTorrent 0.3.4
PTC 0.8.2.2 [ Personal Torrent Collector ]
Shareaza 2.1.0.95
TorrentStorm 1.3
TorrenTopia 1.80
WarezOne

Внимание: дадените препратки са към официалните сайтове на производителите на съответния софтуер, като на повечето има възможност за Download(Trial).

links: 

Microsoft готви нов формат електронни документи

Учени предупреждават за хакерски бум

Свръхмодерна аудио система с "насочен звук"

Toshiba готви революционен 3D-дисплей

Notebook HERMES е новият лидер на БГ-пазара

Дебют на 64-разредните версии на Windows

OS Longhorn: нови мрежови възможности

CloneDVD 3.0 - извънземният DVD-софтуер

Panasonic пуска на пазара Blu-ray дискове

Сделката между IBM и Lenovo e завършена

Internet Explorer 7 - пресни новини

Netscape - пълен с опасни бъгове

Opera 8 чупи всички рекорди

Нов лидер на пазара на джобни компютри

Компютър, захранващ се по мрежов кабел

Персональные аттестаты Webmoney Transfer

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай в TOP abc-bg
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Елате в топ класацията на българските сайтове
Елате в топ БГ класацията

Изпратете безплатно SMS до България и чужбина оттук...                                 !                                 Курс на USD за деня: БНБ: 1.349 лева, Д&Е: 2 лева :-)                                 Design: Mad Butcher & Studio "IRIS"     ©Copyright 2005 "IntelSys"Ltd. All Rights Reserved.