"ИнтелСис" ЕООД & Студио "ИРИС": Просто най-добрите!   

Направи ме своя начална страница. Добави ме към своите любими страници.


Начало
Магазини Сервизи Webmoney Обучение Контакти VIP


"ИнтелСис" ЕООД & Студио "ИРИС"
WEB-дизайн, JAVA-модули, предпечат и печат

офис: Пловдив, ул."Страцин" 3
тел: (0878) 438 364
e-mail: brupenian@yahoo.comЗа нас | За сайта | Правилник | Предстоящи | Въпроси

        Фирма "ИнтелСис" ЕООД съществува от март 1989 г. и е една от първите български фирми. Възниква като софтуерна къща, а по-късно става и издателство. През 1995 г. се учредява Студио "ИРИС", собственост на "Интелсис", като първото в Пловдив елитно студио за графичен дизайн. Днес Студио "ИРИС" е с ориентация към Интернет, предимно създаване, поддръжка и хостинг на комплексно WEB-съдържание. Едни от най-новите ни проекти(от 2005 г.) са:

Общоарменски Благотворителен Съюз ПАРЕКОРДЗАГАН САВЕЛ АГРО ООД - селскостопански производител PCP ЕООД - фармацевтична компания АГРОИНВЕСТ Инженеринг ООД - проекти САПАРД PCMAINA.COM - Пловдивският Компютърен Портал!

Нашият собствен презентационен сайт ХИГИЯ 2002 ООД - фармацевтична компания ОНСЕЛ ЕООД - търговия със строителни материали КОМТРАК ООД - транспортна и строителна техника ЮПИТЕР МЕТАЛ ЕООД (проектът е временно спрян)

Сайт на арменската църква СУРП КЕВОРК РА Грин Классик, Москва - визитки РА Грин Классик, Москва - полиграфия РА Грин Классик, Москва - календари PCMAINA.RU - запознанства, свалки, чат

КосмикИмпекс - Пакистан, търговия с текстил УЕЛШИНА - електронен магазин за авто-гуми на едро РА Грин Классик, Москва - корпоративен сайт & магазинКомпютърен Портал PCMAINA.COM

        Проектът PCMAINA.COM е замислен като Единна Информационна Система за нуждите на компютърния бизнес в Пловдив. Според определения за разработката му график сайтът ще е завършен до 1.VI.2011г. Всеки съвпъдък с подобни предишни неуспешни опити е напълно случаен и е проява на краен песимизъм и болно въображение. Студио "ИРИС" се ангажира с поддръжката и актуализацията на съдържанието на сайта, което съвсем не означава, че носи каквато и да било отговорност за евентуална невярна или некоректно поднесена информация, публикувана на самия портал, на платен банер, или на някоя от близо 200-те други страници, към които любезно и безкористно сме предоставили препратки. Същото се отнася и за авторските права - сървърите ни са virus-free, работят с Apache под Linux, затова гарантираме на 100% наличието на отсътствие на пиратски софтуер по машините ни, докато проследяването и филтрирането на останалите сайтове е практически невъзможна задача. "ИнтелСис" ЕООД е член на всички световни организации за борба с нелицензираната продукция, а авторът на проекта е дългогодишен активен борец с компютърното пиратство. Независимо от това се РАЗРЕШАВА на всеки желаещ хакер да копира и/или използва части от интерфейса и/или програмния код на PCMAINA.COM за лични нужди, стига това да му помогне да излезе от творческата криза, в която се намира. Молим също така при всяка грешка, бъг, неточност, обидно съдържание и т.н. в сайта или във форума да се свържете с нас по e-mail, телефон или чрез формуляра по-долу. Всички въпроси и предложения се обработват от екипа ни по строго конфиденциални процедури.

Желаем Ви приятни и плодотворни минути със страницата ни!ФОРМУЛЯР ЗА ОБРАТНА ВРЪЗКА:

Име: *

Фамилия: *

Организация:

Телефон/e-mail: *

Град/село: *

АнтиСПАМ! на кой град казват Филибето: *

Напишете Вашето запитване вдясно и ще Ви отговорим при първа възможност. Благодарим Ви за проявения интерес. (полетата, маркирани със "*" са задължителни)


График за завършването на PCMAINA.COM:

15.08 ЗАБАВЛЕНИЯ
20.08 ПРОГРАМИРАНЕ
25.08 ВИП - секция (SQL база данни само за търговциот РС-бранша)
30.08 Конкурс за най-маниашки компютър (за справки виж тук)
04.09 Online конкурси за красота "Хакерка на Месеца" (професионални моделки и програмистки няма да се допускат до участие)


Правила за поведение във форума:

1. Абсолютно е забранено:
Използването на псувни, ругатни, олигофренизми и др. екстремни форми на комуникация (изключение ще прави раздел "космонафти" на форума, предназначен специално за взаимни обиди, нападки, вдигане на гири, лекуване на стрес и мозъчни хемороиди, както и за търсене на смисъла на живота в грешна посока)
Изписването във форума на препратки към нелицензиран софтуер и/или мултимедия, или към такива с недоказуем произход!
Пускането пак там на реклами на презервативи, превръзки, четки за зъби, клечки за уши и др. такива... Пишман-рекламодателите ще бъдат доживотно банвани по IP-адрес, за да видят убуу ли е! Като гювеч от нас са разрешени обявите във форума на частни лица за продажби или трампи на дребно на компютърни модули и периферия.
Драскането във форума на призиви за анархия и сваляне на властта, независимо дали е държавна, парламентарна, местна или става дума за шефа на "ИнтелСис" :-)
Публикуването на визуални материали със свръхгадно или супергнусно съдържание, от типа на съдебната медицина.
Влизането във форума на лица с неправилна сексуална ориентация като пидеруги, маниаци, садисти, Майкъл Джексън, Мартина Навратилова, любители на селската фауна и пр. сволочи... Специално изключение правим за бисексуалните лесбийки.
Използването на форума от силно депресирани и крайно песимистично настроени личности. Теми от сорта на "тъпо ми е", "не ми се живее", "не ми се е..", "яжте дърво всички!" и т.н... ще бъдат незабавно терминирани от администраторите без предупреждение, дори в раздел "космонафти"! Замаскирани сектантски изказвания, като "Обичам го вашия сайт, бла, бла, бла... вие сте един оазис..." също ще бъдат изтривани! Сайтът не е клуб на интровертите, а е предназначен за изключително широк кръг потребители. А и оазисите са просто места, където пикаят камилите, докато ние държим на трудовата хигиена!
2. Какво е разрешено: - ами всичко останало...

За нас | За сайта | Правилник | Предстоящи | Въпроси

links:  tobacco flavour eliquid

Microsoft готви нов формат електронни документи

Учени предупреждават за хакерски бум

Свръхмодерна аудио система с "насочен звук"

Toshiba готви революционен 3D-дисплей

Notebook HERMES е новият лидер на БГ-пазара

Дебют на 64-разредните версии на Windows

OS Longhorn: нови мрежови възможности

CloneDVD 3.0 - извънземният DVD-софтуер

Panasonic пуска на пазара Blu-ray дискове

Сделката между IBM и Lenovo e завършена

Internet Explorer 7 - пресни новини

Netscape - пълен с опасни бъгове

Opera 8 чупи всички рекорди

Нов лидер на пазара на джобни компютри

Компютър, захранващ се по мрежов кабел

Персональные аттестаты Webmoney Transfer

Гласувай за мен в BGTop100.com
Гласувай в TOP abc-bg
Гласувайте за моя сайт в БГ чарт
Елате в топ класацията на българските сайтове
Елате в топ БГ класацията

Изпратете безплатно SMS до България и чужбина оттук...                                 !                                 Курс на USD за деня: БНБ: 1.349 лева, Д&Е: 2 лева :-)                                 Design: Mad Butcher & Studio "IRIS"     ©Copyright 2005 "IntelSys"Ltd. All Rights Reserved.